搜索

[轉貼] 叫G叫著鬼之澳門GOLD POOL SN

ptc077 發表於 21-5-6 04:45:14 | 顯示全部樓層
ptc077 21-5-6 04:45:14 501 0

登入後可看更多!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我叫肥坤,今年30幾歲係一名紅雞的士佬,有時做到深夜1,2點冇咩生意又尻痕就會泊低架的士係信德過澳門賭兩手,順便沖個涼仔出出火,李白都話: 人生得意需盡歡,莫使賓洲空對月,莫等閒(唔好等得閒),白了少年頭(歸頭D毛都變白),空悲切(波都冇得你揸),呢個月係我30幾年黎最好運既一個月,一切就從呢條女女123(工號)開始

去到信德有好多間賣套票(你地知咩套票啦)既地方,我就從來都唔去失敗旅行社買既,因為D職員好串咀,我去開入面D鋪仔買,有間有水送仲有張10蚊優惠卷比你留返下次用,1:30船又未夠鐘,落去樓下7-11 叮下燒賣食都好,隊多枝大啤一陣冇咁易出野呀,好快就1:30 上船,去到2:30 左右落船,而今日既目的地就係號稱全澳門最多野玩服務又好既SN,上的士唔該財神酒店,落車即刻去中場賭兩手,之去就行過對面SN入場,一入場換衫比套票就刷個背先,比100蚊貼士幫我出埋火,之後就換衫入大廳睇女食野

好快經理又開SHOW,好多女行來行去,磨下你又揸下佢,最後幫你吹幾野,最後就係123埋黎幫我吹,我幾鐘意佢嫁,一來吹得舒服,同埋佢PATPAT 對上有隻大蝴蝶紋身,著左果D工衣都現晒出黎,好易認, 於是就簡左佢入房,123 真係好正,白滑大波細LIN, 服務做到足,毒龍吸腳指有齊,樣仲好靚砌落有真水,主動玩埋震蛋同震震棒,呢條女正如粉紅色乳頭,可預不可求,好快就過左60分鐘,梗係抄佢牌拎個wechat,我發現我有少少沉沉地船,真係成個AV咁款.

第朝起身係SN食埋早餐,梗係又去賭幾手,唱左3000蚊去永利賭,我最記得張台開左十幾鋪,小路問一紅三藍一紅,我就開始買藍, 1,2000咁買, 連開十幾鋪我汁左2萬8千幾,跟住印印腳返香港,心諗呢條女都幾旺我,如是者呢個星期既賭運好到不得了,買馬中馬, 去竹館又掂,我諗果個星期扣除洗費都仲有4,5萬蚊淨,而我同123既感情又更進一步,又到星期5, 梗係去搵佢差差電啦,於是係WECHAT到MARK佢CALL鐘,佢仲叫我買盒金沙同三文魚次生比佢,扑完你執左4,5皮呢D野濕濕碎,最緊要唔好比佢停呀

星期5既晚上我泊左架的士去停車場(有錢咪泊好D抄牌咪仲傷),叫我拍更去停車場拎車,我仲醒佢100蚊早餐加車錢,因為唔知玩幾耐,廢事趕頭趕命反正有5皮野係袋都冇所謂啦,人有錢真係身痕,平時我呢D窮鬼去SN都唔肯加錢,今日突然想去NC跳個晚舞,8點幾跳完晚舞先上去都得啦,聽講NC D女仲正好多,人一世物一世就去9號啦,,之後買埋SN套就仆到去上船,拎埋3文魚次生同金沙(我係竹館拎定既),差不多10點就去到9號(係海船門),媽媽就帶左好多女入黎,嘩真係大開眼界,D女真係好撚索好撚索,我就簡左個好似大台小花(公+因)既女女,開左D生力啤,玩兩鋪就上房, 我黎小西,猜妹返太子啦,之後上到去樣就正喇,服務就0,仲係到丫貼士,真係服撚左佢

經過半粒鐘既鑽探工程之後,就派左貨比返版公加因,但係條氣就唔多順,因為佢串咀冇禮仲丫貼士,正臭雞, 算反正都係永利請我,當時10:30 就落去美高梅賭兩手,落到去唱左2皮野慢慢玩,玩左好耐都唔上唔落,,都差不多12點,123就WECHAT我問幾時過到我,,佢話等緊我D三文魚,,,HAHA,我話2點前啦等我

過左一陣突然好路就黎,開條一莊四閒,一莊四閒再一莊五閒先爆路,我3000-5000咁買都執左5皮幾,我人生真係未試過係澳門勝咁多錢,望望錶1:42分,於是就去左間打邊爐有活魚既地方買左幾份3文魚比佢食,香港拎果D太唔新鮮擺太耐,點對得住我財神呀

上到SN,放低D野食比佢,就沖涼出大廳等佢,我仲加鐘再玩埋3寶,有錢係袋真係唔同D,好快123就食完野可以入房喇,我將我呢個星期既賭錢經歷講比佢聽,係男人都鐘意威嫁啦,預左醒多少比佢,HAHA原來性交真係可以轉運,點知佢話唔洗, 跟住就開波,下減AV情節1000字,佢話原來下星期六係佢最後一日啦,佢要返家鄉有一段時間都唔會再黎澳門,叫我一定要黎捧佢場,唉即時有D失落,但係唔通娶佢做老婆咩,邊個得丫,我就話好呀我一定會黎你等我呀,第時去你家鄉探你又點話哈哈,講姐家鄉邊個會去丫

如是者呢個星期都冇開的士,反正有成十皮野係袋,抖下都得掛,同123都有WECHAT傾下計,其他時間都係打下牌跑下馬,都幾順又執1,2皮,突然星期3晚,我好記得呢日我係竹館到打緊500/1000,本身都冇咩上落,突然11-12點收鋪我輸左2萬幾, D職員話都未見過咁黑叫我聽日唔好黎住喇坤哥,返到屋企仲連續病左2日,係大病暈暈地係咁訓教果種,所以都冇點搵123,但係記起星期6約左佢LASTDAY,點都要捧佢場既,

星期6見好DD, 就去澳門會一會舊情人啦,買定套票就出發,一落船就去左水立方賭幾手,事到直插冇水花,仲要比人串,冇撚左幾皮野真係火都黎,都係搵123差差電先聽日再搏過,好快又上到SN,一坐低冇耐就開SHOW,見到123 行緊出黎,佢個樣係好白好白,個樣仲有D呆呆地,心諗一日比人屌咁多獲屌足一星期,我都比人屌到呆啦,谷精上腦冇理咁多就跟佢入房,入到都係果D,係埋牙果陣我感覺到佢身體係好撚凍好撚凍,好似雪條咁, 可能冷氣太大,同埋有一陣怪味,(D房咁多人用過有怪味有幾奇),跟住就出完野我入去沖涼先,我沖完就唔見左佢,涼都唔撚沖???,之後我就出返大廳,(我估我應該係訓著左),突然有人叫我:老板老板你做咩坐起地下

我扎醒左話咩呀,我真係坐左係地下到,跟住行返出大廳,佢就問我簡女未呀,快D簡喇D女4點就收工,我話簡左啦, 佢話冇呀,我話簡左123呀你CHECK真D,一陣成機收我2次錢,佢聽到我講123,經理個面色一沉,個樣係好撚西好撚西果種,我唔知點形容,沉得黎有D呆有D驚果種,佢話123今日冇返工呀,你再簡過啦,我心諗肯定係佢電腦出錯啦,咁正好屌多一條女女先,就簡左個大波妹328,上次黎都見到佢,不過有老相好所以冇食佢,今次有免費食, 入到房

我就問: E...你識唔識123?
328:你說什麼呀
我:我梳, 123 煎聽尾由山班嗎?
328神色有異): 她不在啦
我:什麼不在, 我剛才跟她進了房間
328好驚咁講) : 這不可能,她已經死了
我:你說什麼, 123怎樣會死的
328:有個客人叫她放工出去過夜,給她很多的錢,然後回來在公司死掉了,很難看的
我:說清楚一點
328:有人看到她在公司發瘋,應該是飲了很多酒和食了毒品,不知道撞到那邊去成身都插了玻離流血而死的,就在星期四早上發現的

我當時聽完真係好撚好撚驚,驚撚到尻縮, 真係尻縮,佢點吹我都硬唔到,我就同佢攬下揸下波就算,好快又60分鐘,我就出左房諗住去次所洗面,一開次所門見到123企左走郎,果下嚇到我大叫,係好大聲D職員走晒埋黎,我就一枝箭跑返出大廳換衫返香港

返到香港覺得都係唔對路,個人好呆成日冇晒神氣,於是就去左賣香鋪到問D阿婆,佢介紹左我去一個茅山師父到做左D野,幾千銀, 我將件事講左比師父聽,佢話我比鬼迷吸左D精血好彩發現得早,條女真係命苦,你同佢性交完行好運,你就去賭到盡,即是LOOK爆佢張卡,佢點會唔死於非命,不過生死有命唔關你事既,之後就燒左D野比123,我唔知佢全名叫咩,淨係知佢叫123同埋有佢WECHAT頭像,不過燒左野比佢總算了左件心事.....完結
回復